Prövade idag att baka kaka. Begav mig till den lokala Icahandlaren och botaniserade bland hyllor fyllda med fett och sockerarter. Bestämde mig för att göra något som var baserat på cornflakes och choklad. För att det inte skulle bli allt för nyttigt så införskaffades: Eco cornflaks, Odense choklad 400g, jordnötssmör crunchy en burk, honung en flaska, sirap en flaska och müsli.

På ett proffsigt sätt smälte jag sedan samman choklad, jordötssmör,honung och sirap i ett vattenbad.

Under tiden som geggan smälte så blandade jag till själva armeringen bestående av cornflakes och müsli i godtyckliga proportioner.
Sedan var det bara att sammanföra de båda elementen till en härlig symbios. Visst ser det ut som elefantskit?
Jag prövade att baka ut geggan på två olika sätt: 1) klicka ned geggan i bakformar och 2) forma geggan till något som liknade bars.


När härligheten stelnat kunde jag konstatera att anrättningen blev i smarrigaste laget, det blir många stopp med den här i ryggfickorna.
 
 
Va fan är det här?
SvaraRaderaHemgjorda Powerbars, pannlampspsykling i snöväder! Håller Du på att bli ett cykelsvetto?
Sfvetto med betoning på fetto, med de där kakorna behöver jag inte cykla en meter, känner mig som ett proffs liksom.
SvaraRadera